wijzer1
 
 

Gastenboek                   

Fam Nelissen uit
Geplaatst op: 17 juni 2018

Beste Sonja, wederom dank voor je geboden hulp en de test van onze zoon Milan die zich bij jouw in de praktijk echt thuis voelt. Wij hebben in jouw het volste vertrouwen en het belang van het kind staat voorop. Zeker een praktijk wat ik andere mensen zou aanraden,en veel succes met je nieuwe praktijk ruimte in Maastricht.

 

Mandy uit
Geplaatst op: 27 maart 2018

Sonja dank je wel voor je fijne en snelle hulp bij onze zoon. Zelfs toen het traject bij jou al afgesloten was, heb je snel ondersteuning en hulp op school geboden. Zodat onze zoon nu op zijn plek is. Wij zijn je heel erg dankbaar hiervoor.

 

Melanie uit
Geplaatst op: 2017-03-11

Hallo Sonja,

Wij zijn heel blij dat we voor jou praktijk hebben gekozen. We voelden ons meteen serieus genomen en gehoord. Ook onze zoon heeft alles als heel prettig ervaren. Het traject ging snel en doeltreffend we kregen een duidelijk verslag en een plan van aanpak. Dat alles in goed overleg met meer dan genoeg ruimte voor vragen. Bedankt!

 

Nicole uit
Geplaatst op: 2017-26-05

Lieve Sonja,

Dankzij  jou , ben ik nu een stuk zekerder geworden in de opvoeding naar mijn zoontje.Je hebt mij fantastische hulp geboden .Je bent een topper!!!

 

 

Raymond uit Geulle
Geplaatst op: 2017-07-02

Hallo Sonja,

Onze zoon (7 jaar) had na een binnenbrand en inbraak verlatingsangst en hij durfde niet alleen naar boven of bv in de woonkamer te zitten. Hij heeft bij jou de EMDR doorlopen en hij durft nu vaker alleen naar boven. Alleen zijn in de woonkamer is geen probleem meer!!

Hartelijk bedankt hiervoor en ook voor de extra hulp en advies tbv zijn ontwikkeling op school. Chapeau!! 

 

Nadia uit
Geplaatst op: 2016-27-09

Hallo Sonja,

Bedankt voor je hulp, deskundigheid, vriendelijkheid en de rust die je uitstraalt. Je ziet de problematiek heel snel waardoor wij nu ook snel geholpen kunnen worden. Bedankt hiervoor!

Groetjes

 

uit
Geplaatst op:

Hallo Sonja

Bedankt voor je hulp voor mijn zoon.Hij kwam graag naar je toe, en aan de situatie is niks te veranderen, maar hij heeft goede handvaten meegekregen hoe er mee om te gaan.

Hartelijke dank hiervoor

 

 

Frans uit
Geplaatst op: 2016-30-06

mijn dochter zat vast met oude herinneringen en ervaringen en met wat zich nu voordoet in haar leven. Het beheerste haar leven. Ze voelde zich snel veilig bij Sonja en keek uit naar de gesprekken. Sonja heeft haar geholpen met het verwerken ervan en heeft haar geleerd hoe ze er mee kan omgaan. Mijn dochter staat nu stevig in haar schoenen, met zelfvertrouwen en veel meer rust in haar hoofd.

 

simone uit
Geplaatst op: 2016-17-06

Beste Sonja,

We zijn blij dat we met onze zorgen bij jou zijn gekomen...alle puzzelstukjes vallen langzaam op hun plaats! Heel erg bedankt voor het luisterend oor en het goede advies!

 

 

Merle uit
Geplaatst op: 2016-23-05

Hoi Sonja

heel erg bedankt dat u me heeft geholpen om van mijn angsten af te komen, en er ook voor te zorgen dat ik me nu sterker voel.

groetjes Merle

 

Britt uit
Geplaatst op: 2016-13-05

Lieve Sonja, 

Ik heb vorig jaar wat heel ergs meegemaakt en had het er heel erg zwaar mee, ik ben toen naar u gekomen,en elke week voelde ik me steeds beter en beter, ik ben echt heel erg gegroeid door u therapie en door de gesprekken met u, ik wil u echt heel erg bedanken want ik denk dat als ik deze therapie niet had gehad dat ik dan niet zo ver was dan dat ik nu ben! 

Dankjewel Sonja!

Groetjes Britt 

 

Fam. Kusters uit Neerbeek
Geplaatst op: 2016-18-04

Hoi Sonja,

Bedankt voor de goede begeleiding van zoon. Zijn angsten zijn verdwenen en het slapen gaat nu heel goed. Top dat je ook verder hebt gekeken dan alleen naar zijn angsten, waardoor nu ook de benodigde begeleiding op school is ingezet. Onze zoon kwam met veel plezier en voelde zich erg op zijn gemak!

 

Fam. Smeets uit
Geplaatst op: 2016-05-04

hallo Sonja, heel erg bedankt voor het feit dat je onze zoon Stan hebt willen onderzoeken. 

Bedankt voor je deskundige begeleiding, de prettige gesprekken, en professionele adviezen die je ons hebt gegeven.

 

 

fam. pellegrom uit Heerlen
Geplaatst op: 2016-01-01

Sonja, bedankt voor je goede hulp bij de angst voor onweer en vuurwerk (harde knallen) bij Elena, nooit hadden we gedacht dat ze na een aantal keer al zo goed geholpen zou zijn. Wat voelde ze zich bij jou op haar gemak.   Dankjewel! 

 

elena uit Heerlen
Geplaatst op: 2016-01-01

Hoi Sonja, het ging goed met het vuurwerk . Ik heb zonder koptelefoon op naar het vuurwerk gekeken (wel binnen) .

Ik ben goed geholpen door je, dankjewel! 

Voor jou een heel gelukkig 2016.

Groetjes Elena. 

 

anoniem uit
Geplaatst op: 2015-04-11

na een aantal gesprekken bij Sonja zagen wij onze dochter terug veranderen van een somber,verdrietig,teruggetrokken meisje met weinig zelfvertrouwen in de vrolijke spring in t veld met goede vorderingen op school zoals ze eerst altijd was.ze voelde zich meteen thuis bij Sonja!hartelijk bedankt voor alles wat je voor haar gedaan hebt!

 

Anoniem uit
Geplaatst op: 8 oktober 2015

Bedankt Sonja voor je steun en begeleiding. 

 

Judith uit
Geplaatst op: 30 Sep 2015

Wij zijn bij Kompas4Kids gekomen met gedrags problemen van onze dochter. Sonja stelde voor om EMDR toe te passen. Deze behandelingen werden perfect uitgelegd en begeleid, we hebben dit als zeer prettig ervaren.  Na een paar EMDR behandelingen gaat het gelukkig een stuk beter met onze dochter. Ook de nazorg is erg goed!

 

Yolanda uit
Geplaatst op: 11 mei 2015

Wij hebben de begeleiding van onze zoon als zeer positief ervaren. Na een aantal sessies is de rust weer teruggekeerd in ons gezin en kunnen we weer samen lachen en praten. 

Bedankt Sonja.

 

Naomi en Monique uit Maastricht
Geplaatst op:

Lieve Sonja,

Ik wil je graag bedanken voor de goede begeleiding van onze dochter Naomi, jou rust, emphatie, je luisterend oor, vriendelijkheid en de zeer goede begeleiding, heeft ervoor gezorgd dat Naomi zich een stuk beter voelt, ontzettend bedankt hiervoor! Groetjes Monique

Lieve Sonja,

Ik wil je graag bedanken voor je luisterend oor en voor alle goeie hulp die ik  heb gekregen van jou. En heel erg bedankt dat je me hebt geholpen !! Groetjes Naomi .

                                                                  

 

 

leroy bonnem uit
Geplaatst op:

wij willen u bedanken voor de goede zorg en hulp die u mijn zoon heeft aangeboden 

groetjes Tamara 

 

Familie Wessels uit Beek
Geplaatst op: 15 januari 2015

Bedankt voor de super fijne begeleiding.De therapie heeft enorm goed geholpen en weer rust gebracht in ons leven.We zijn erg tevreden! Bedankt!

 

tycho uit beek
Geplaatst op: 2015-14-01

ze heeft me heel erg geholpen met de nare gedagten van het pesten en het negatieve den ke egt heel erg bedankt tycho

 

Fam van Uijen uit Eijsden
Geplaatst op: 2014-22-09

Voor de zomervakantie zijn wij gestart met onderzoeken bij Sonja voor ons dochtertje. Je hebt als ouders een bepaald gevoel dat"er iets niet klopt " maar wat, is dan meteen de vraag. Sonja heeft ons hierin goed geholpen, wij werden serieus genomen en er werd geluisterd!!!! Na een aantal onderzoeken komt er een diagnose, pittig om te horen maar we kunnen nu op weg om ons kind te laten groeien en bloeien met de aanpassingen die ze wellicht nodig heeft. Sonja bedankt!!!

 

Fam. W uit Oirsbeek
Geplaatst op: juli 2014

Meer dan lof over de hulp van Kompas4kids.

Goed geholpen bij de hulpvraag, traject duidelijk geschetst van te voren, goede psychodiagnostiek met handelingsadviezen en doorverwijzing naar andere professional. Daarnaast zeer vakkundige en helpende oudergesprekken.

Wat fijn is , is dat de praktijk kleinschalig en huiselijk is en Sonja een zeer vriendelijk integer mens is. Wij raden de praktijk aan!

 

Megan uit Heerlen
Geplaatst op:

Ik ben erg tevreden over de praktijk en ik ben natuurlijk erg blij dat ze me zo goed geholpen heeft. Bedankt voor alle hulp!! U heeft me echt enorm geholpen. Groetjes Megan

 

patries moeder van megan uit heerlen
Geplaatst op: 2014-08-07

hoii, ik hoefde van jou alleen maar  mn mening te geven, maar wil  je toch nog namens dit berichtje ontzettend bedanken voor de hulp wat je aan megan hebt gegeven. Ik wens je n fijne vakantie toe, en nogmaals bedankt! gr patries 

 

Sanne uit Hulsberg
Geplaatst op: 2014-23-06

Ik ben blij dat Sonja mij heeft geholpen met mijn probleem en ik raad haar dan ook aan!!! Eerst dacht ik, omdat ik Sonja nog niet kende, dat ik daar een beetje verlegen zou gaan zitten, maar Sonja doet gewoon rustig en zelf word je dan ook relaxed. Verder zijn de oefeningen die ik heb gedaan best wel grappig, en ze hebben heel goed geholpen!!! thnks 4 everything

 

Nina Frankort uit eygelshoven
Geplaatst op: 10 -06-2014

ik vond het heel leuk om te doen sonja super super bedankt 4 het helpen ,veel succses met de andere kinderen.                    groetjes nina ,myriam ,roger ,juul woef woef.                                                                                        

 

fam.nelissen uit maastricht
Geplaatst op: 3-juni-2014

hoi sonja, met uw vakkennis en ervaring heeft u ons goed geholpen al doet de waarheid soms pijn maar het is zo als het is,geen makkelijke tijd gehad maar door jouw sonja is er nu rust in het gezin voor iedereen,en dat waarderen wij ten zeerste. Onze zoon is vandaag begonnen op zijn nieuwe school en vond het geweldig.

nogmaals dank sonja chappeau.

 

Fam. Salihbegovic uit Beek
Geplaatst op: 2014-16-04

Een hele vriendelijke psychologe, warme ontvangst en zij weet precies hoe te werk te gaan voor juiste diagnose. Een betere kun je je niet wensen. Wij waren erg blij met de uitslag en blij dat wij bij u zijn geweest. Bedankt voor deze korte periode. Ga zo door Sonja!

 

Merle uit Brunssum
Geplaatst op:

Hallo Sonja,

Ik ben heel blij dat u mij geholpen heeft!                                                                     Het gaat beter met het pesten op school en de andere dingen.

Nomaals bedankt! Groetjes Merle

 

 

Rob en Els uit Valkenburg ad Geul
Geplaatst op: 2013-26-12

Wij zijn heel erg blij dat wij bij Sonja terecht zijn gekomen. Haar warme persoonlijkheid, betrokkenheid, deskundigheid en accuraatheid hebben ons enorm geholpen. Ook het diagnosetraject en het overleg met school hebben wij als uitermate positief ervaren. Hoewel wij beseffen dat de toekomst wellicht niet altijd even makkelijk zal zijn, zijn wij blij dat door haar vroege juiste diagnose ons een hoop onzekerheid bespaard is gebleven. Sonja, wij zullen je in de toekomst zeker laten weten hoe het met ons zoontje gaat.

 

Ieke uit
Geplaatst op:

Heei Sonja 

bedankt voor de hulp het heeft me anders laten denken! u bent ook heel aardig en u neemt mij serieus 

bedankt, groetjes ieke  

 

 

Monique uit Beek
Geplaatst op:

Bedankt voor de fantastische hulp! Het heeft ons allemaal heel erg goed gedaan! Ga zo door! Je bent een hele warme lieve psychologe, en we hopen dat je nog vele kinderen mag helpen!

 

 

eric en hanna uit maastricht
Geplaatst op:

Dat wij nu een 16 jarige dochter hebben die lekker in haar vel zit,hebben we vooral te danken aan de geweldige begeleiding van sonja 8 jaar geleden. zij handelde snel,doelgericht en heel persoonlijk zowel voor ons als ouders als voor onze dochter.sonja nogmaals enorm bedankt voor de steun en wijze lessen.

 

Fam. van Dam uit Beek
Geplaatst op: 05/02/2013

Hallo Sonja,

Een betere kinderpsycholoog kun je je niet wensen!! Ik heb veel aan je te danken en wat heb ik veel van je geleerd!

 

Ouders van Maarten uit Maastricht
Geplaatst op: 25/07/2013

Ontvangen in warme hartelijke sfeer, kind verheugde zich op de afspraken. bijna alle doelen gehaald. Zeer tevreden. Dank je Sonja

Groetjes Mariëtte en Nico

 

Eric en Suzan uit Neerbeek
Geplaatst op: 06/05/2013

Beste Sonja,

Hartelijk dank voor alle hulp in het afgelopen jaar. We zullen je op de hoogte houden van de ontwikkelingen van onze dochter Myrthe!

 

Ouders van Lotte uit Geleen
Geplaatst op: 13/05/2013

Vanaf het eerste contact is de communicatie helder geweest. Sonja komt heel rustig en professioneel over. Maar ze straalt vooral ook veel enthousiasme uit m.b.t. haar vak en de mogelijkheden die er zijn om een kind "zich beter te laten voelen".

 

Miranda uit Maastricht
Geplaatst op: 14/12/2012

Mijn kind heeft heel veel baat gehad door de behandeling bij Sonja. Gedurende de behandeling is mijn kind  zelfverzekerder geworden en wist ze zich beter in situaties te handhaven. Daarbij is Sonja een hele fijn persoonlijkheid die zich volledig inzet voor kind en ouder.

Groetjes Miranda